Followers

L!VE TV WARTA RAKYAT

PESAN RASULLULLAH S.A.W

PESAN RASULLULLAH S.A.W

Jumlah Pengunjung

Wednesday, 26 December 2012

ANTARA BUAH DADA ARTIS MALAYSIA YANG PALING BESAR !!!


hehe... sory yer... pada pembaca yg tak berapa suka jgn la tgok gmbar2 ni...  ini cerita gua saja2 nak kasi panas kejap jer...  haha...  klu sapa2 tak suka sila tinggalkan komen di bawah ni...



















Untuk cerita yg lagi panas sampai korang boleh terkejut beruk korang Klik kt sini>>> GAMBAR PALING PANAS...

6 comments:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  2. http://videossex3gp.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Saya pak Dadang surejo,Mengucapkan terima kasih banyak
    atas bantuan Aki dalam urusan togel,4D Langsung yang
    pernah di berikan kepada saya,sekarang utang-utang saya
    semua uda lunas,sekarang sudah saya bangun usaha sendiri
    dulu berlilitkan utang sekarang.Alhamdulila sudah lunas
    berkat bantuan MBAH SEWON dengan bermodalkan Rp.300
    Untuk pendaptaran,Bagi yang ingin bernasib seperti saya
    silahkan Telpon langsung MBAH SEWON di nomor beliau
    0823-4542-8118.saya juga ingin berterimakasih
    kepada yang punya ROUM










    ReplyDelete
  4. Waooo cantiknya wanita-wanita itu, apalagi Buah dadanya bikin ngiler,, hehehe...
    Obat Perangsang

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. thank you very nice article...
    online store selling Obat Aborsi for those of you that our moon was the hard-late solution

    ReplyDelete

Lu orang minat cerita ni jugak tak ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...