Jumlah Pengunjung

Tuesday, 12 July 2016

RUMAH HANGUS SEHARI SEBELUM RAYA !!!Sambutan Aidilfitri sememangnya amat bermakna bagi setiap keluar pada setiap tahun, namun lain pula nasib yang telah dialami oleh sebuah keluarga apabila sehari sebelum menyambut syawal, rumah mereka hangus dijilat api. Hancur musnah harapan keluarga ini apabila persiapan yang mereka lakukan hangus dan hilang dalam sekelip mata sahaja.

Kejadian yang berlaku di alamat No83, Kampung Kumpulan A, Mukim Ulu Melaka, 07000 Langkawi Kedah telah membuatkan perasaan ketua keluarga ini  KHAIRUL BIN ROMLI terus menangis memikirkan nasib yang akan dihadapi oleh anak-anaknya untuk menyambut Aidilfitri. Hati siapa yang tiadak hancur, ditambah pula selepas kejadian mereka hanya tinggal sehelai sepinggang sehingga hari ini.

Untuk meringankan bebanan yang sedang dialami keluarga ini, kami ingin memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang ingin menyumbang  dan menghulurkan bantuan bagi keluarga ini membina dan memulakan hidup baru ke Akaun “ KHAIRUL BIN ROMLI  ( 08140004211206 ) CIMB “
Untuk sebaarang pertanyaan anda boleh terus menghubungi ketua keluarga ini di talian : 012-5625625


“ SEDIKIT BANTUAN DARI ANDA SINAR CAHAYA UNTUK MEREKA “


No comments:

Post a comment

Member BSK