Jumlah Pengunjung

Wednesday, 17 April 2013

KENAPA MAHFUZ OMAR TERKEJUT TENGOK MUKA PEREMPUAN MUSTAFA ALI NI ???Sebelum ini kecoh bagai nak gila di laman blog pembangkang bahawa pengakuan isteri Mustafa Ali berkenaan dengan paparan video suaminya yang sedang menjalinkan hubungan intim bersama seorang perempuan janda anak dua.
"Suami saya tidak pernah pakai seluar dalam ". Katanya kepada wartawan yang menemubualnya ditalian telefon.


Keengganan Mustafa Ali membuat laporan polis terhadao kononnya video seksnya adalah difitnah membuatkan tercalarnya imagenya Stopa Ali sebagai Setiausaha Agung Pas Malaysia, hanya mengundang persepsi rakyat yang semakin memandang dirinya adalah pelaku sebenar didalam video tersebut.


Kini tahulah kita ketakutan Stopa Ali untuk membuat laporan polis ada benarnya kerana semua bukti yang ada dalam video tersebut akan diambilkira untuk mencari siapa pelakon sebenar dalam video Stopa Ali.


Stopa Ali dan Harakah juga sering memfitnah Umno kononnya Umno memfitnah mereka tetapi dalam masa yang sama Stopa Ali takut untuk membuat laporan polis.BSK : Sumber aku beritahu mahfuz omar share perempuan SPA ni dgn mustafa ali... korang nntikan cerita yg lgi PANAS lepas ni...  hehe..

No comments:

Post a Comment

Member BSK