Jumlah Pengunjung

Tuesday, 28 April 2015

BERMODALKAN GST WAN AZIZAH TIPU UMAT ISLAM DI PRK PERMATANG PAUH !!!


Taktik terbaru calon PKR Wan Azizah meraih simpati pengundi di permatang pauh kini hanya dengan bermodalkan GST. Kononnya kerajaan Barisan Nasional sekarang telah menzalimi rakyat dengan melaksanakan GST, namun cerita disebaliknya ramai juga pengundi di permatang pauh terutamanya anak muda tidak mengetahui bahawasanya sekiranya pembangkang dapat memerintah, mereka juga mahu melaksanakan GST di negara ini. 

Mereka tahu GST sebenarnya banyak menguntungkan rakyat, kita lihat sendiri harga barangan di Tesco, Mydin dan beberapa pasaraya mula menurunkan  harga barangan mereka. Memang pada mulanya pada awal april yang lalu, sedikit kekeliruan dan ketidak fahaman pada peniaga mula berlaku dan nampak sedikit harga barangan telah mereka naikkan. Namun kini setelah sebulan berlalu, kita dapat lihat sendiri perubahan yang mula ketara. 

Aku menyeru semua anak muda, buka mata dan lihatlah sendiri, jangan terpedaya dengan tipu muslihat PKR dan DAP yang rakus hanya mahukan kuasa politik peribadi mereka. Sekiranya mereka benar-benar berjuang untuk rakyat, mengapa Wan Azizah sendiri mereka calonkan sebagai calon Pilihanraya kecil di permatang pauh ? Sedangkan hakikatnya sebelum ini, Wan Azizah telah meletak jawatan dengan memberi laluan kepada Anwar Ibrahim (Suaminya sendiri) bertanding disitu semula dengan alasan mahu menjaga cucu..

Kini, Wan Azizah bertanding di Dun Kajang Selangor dan menjadi wakil rakyat disana dan dalam masa yang sama telah membiarkan kawasan Kajang tanpa memantau dan melihat sendiri apa yang telah terjadi pada penduduk disana..

Aku menyeru kepada anak muda di permatang pauh untuk menilai sendiri dengan mata kepala, ADAKAH KERUSI PARLIMEN PERMATANG PAUH HANYA UNTUK KELUARGA ANWAR IBRAHIM SAHAJA ?

Renung-renungkan semua...

Undilah Calon Barisan Nasional untuk masa depan anak mudaNo comments:

Post a comment

Member BSK