Jumlah Pengunjung

Sunday 3 December 2017

RM2 JUTA KANTOI HARGA KONDO ANAK SAUDARA AZMIN ALI!!!


1. Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga. Pelanduk sentiasa melupakan jerat tapi jerat tak pernah melupakan pelanduk. Begitulah apa yang berlaku kepada Azmin Ali Menteri Besar Selangor. Segala macam rasuah dan salah guna kuasa di Selangor dia hanya berdiam diri. Walaupun isu pegawai khasnya Hilman Idham didedahkan di masih sempat melepaskan diri.


2. Namun sesuatu yang Azmin tidak sedar ialah seorang budak bergelar 'Aboy' atau Mohd Nuzul Fadli Mohd Noriyualsaid anak saudara Azmin Ali yang paling dipercayainya. Beliau sering dilihat bersama Azmin dalam mesyuarat penting, program dan lain-lain. Aboy seorang penganggur dan lebih tepat digelar sebagai orang tengah 'brooker' projek. Semua projek lombong pasir, batu dan segala macam projek yang boleh menggunakan kelulusan MB Selangor beliau dapat. Belum dikira Aboy memasukkan gambar-gambar kenderaan mewah, percutian mewah serta gaya hidup mewahnya dalam laman sosial facebook dan instagram. 


3. Pelbagai aduan termasuk aduan Ummi Hafilda adik Azmin kepada SPRM turut dibuat sekian lama, malah dikatakan setahun SPRM menyiasat kes Nuzul Fadli ini. Akhirnya pada 29 November 2017 'Aboy' ditangkap di kediamannya A-21-13 Desa Pandan Kuala Lumpur. Tiada kerja tapi mampu tinggal di Kondomium mewah G- Residence berharga sekitar RM857k hingga RM2 juta.Bukan calang anak muda duduk di rumah ini.

No comments:

Post a Comment

Member BSK