Jumlah Pengunjung

Friday, 28 September 2012

OLD TOWN WHITE COFFEE HINA AGAMA ISLAM..!!! JOM BOIKOT...

Tahukah kita selama ini bahawa pemilik Oldtown White Coffee adalah Ngeh Koo Ham merupakan Pengerusi DAP Perak? kenyataan Ngeh Koo Ham di laman sosial Twitter yang jelas menghina Islam dan Rasulullah SAW dgn mengatakan "Khairy nak orang Islam membantah Sam Bacile. Untuk Islam atau kepentingan politik. Tidakkah orang Islam membuang terlalu banyak masa dan tenaga untuk ini"


Tahukah kita jgk terdapat menu2 di Oldtown White Coffee jgk xmempunyai sijil halal. makanan2 yg syubahah dan was2 ni la di sumbat ke dlm perut2 org Islam mjd darah daging. KITA SEBARKAN KEPADA UMAT ISLAM YANG LAIN! BOIKOT OLDTOWN WHITE COFFEE!!!

 

3 comments:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyURL.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kadang2 orang berBlog ni bukan nak cari duit sangat, tapi hobby dan share info berguna macam Blog Budak Sri Kinta ni... Blog saya http://bilalelakiberbicara.blogspot.com

   Delete
  2. mohon pautkan kembali blog sy di blog saudara.. trima kasih..

   Delete

Member BSK