Jumlah Pengunjung

Monday, 13 May 2013

PAS MENUNJUK SOLAT SEBELAH PEREMPUAN SEPARUH BOGEL !!!Gambar ini di ambil semasa perhimpunan Blackout 505 di stadium kelana jaya baru-baru ini.

Hairan aku, apa yang cuba totok PAS ni buat sebenarnya...  SOLAT ? Memang tak salah, malahan ia adalah satu kewajipan untuk setiap umat islam. Tapi cuba korang lihat dalam gambar di atas, solat bersebelahan dengan perempuan yang tidak menutup aurat, tetek pon dh nak terkeluar pulak tu...  Ini yang PAS katakan DAP memang memahami ISLAM ? 

Cina MCA sendiri tidak pernah sebiadap begini, fikirkanlah wahai umat islam sekalian, apa akan jadi sekiranya golongan begini dapat memerintah malaysia? ALLAH TAALA yang menaikkan sesebuah kerajaan dan ALLAH TAALA jua lah yang menjatuhkan sesebuah kerajaan. Jika berterusan beginilah cara PAS, aku rasa sampai kiamat pon ALLAH TAALA tidak akan izinkan PAS menjadi kerajaan di malaysia. 

Sedarlah wahai pemimpin dan pengikut PAS, jalan yang ada untuk kamu menjadi kerajaan di malaysia adalah dengan bergabung bersama UMNO dan duduk dalam satu barisan di dalam BARISAN NASIONAL...

PETUNJUK TELAH LAMA ALLAH TAALA BERIKAN...


No comments:

Post a Comment

Member BSK