Jumlah Pengunjung

Monday, 31 December 2012

ISTERI KETUA CAWANGAN PAS DITANGKAP KHALWAT !!!


Gambar Sekadar Hiasan
Hudud Hudud Hudud , Negara Islam Negara Islam Negara Islam dan akhirnya tersungkur dengan slogan yang terbaru Negara Berkebajikan. Semuanya ini kerana UNDI, semuanya kerana laporan terkini yang mereka sendiri perolehi bahawa Pas bakal kalah teruk di semua negeri dan berkemungkinan besar bakal terlepas Kelantan.
Cerita di atas sahaja menyebabkan lebih dari 3000 ahli Pas Pasir Puteh beralih arah, keluar parti beramai-ramai. 
Kisah isteri pemimpin cawangan pas bukan kisah baru, inya kisah lama yang masih belum padam baranya, belum hilang dari ingatan penduduk Selising, Pasir Putih Kelantan. Cerita tangkapan ini bukan rekaan UMNO dan jauh sekali sekadar cerita kedai kopi.
Semua orang tahu siapa lelaki yang berstatus suami orang itu, semua orang juga tahu siapa suami kepada jalang yang laparkan seks demi projek PBT Daerah Pasir Puteh. Malah saksi yang menangkap sendiri pasangan berahi ini juga dengan berani muncul di Youtube dan beraksi dengan ceramah terbuka, menceritakan bahawa beliau sendiri bersama suami kepada wanita tersebut menangkap pasangan berahi dalam sebuah bilik gerabak KTM, siap beri No Bilik, VIP 1.
Saksi juga dengan berani tampil menegaskan bahawa Nik Aziz panik ketika mereka mengheret kedua pasangan berahi ini untuk d bicarakan depan Nik Aziz.
Apakah semua cerita ini bohong ?
Saksi ceritakan dengan jelas bagaimana mereka pecah masuk bilik VIP No 1 gerabak KTM itu, bagaimana keadaan pasangan ketika itu, isteri ketua cawangan Pas berada di atas badan suami orang, bagaimana cepat-cepat isteri ketua cawangan Pas itu tutup tubuhnya dengan tuala merah dan bagaimana suami orang itu panik dan tak sempat tutup kemaluannya yang masih basah terpacak. Apakah ini juga bohong?
Saat Nik Aziz nak 'jatuhkan' hukuman juga saksi ceritakan bagaimana Nik Aziz pucat lesi, menggeleng kepala dan meraut muka seolah-olah beliau sedang berperang antara hak dan Bathil, antara kehilangan kerusi DUN Selising atau gunakan "Tok Guru" sebagai penyelamat keadaan. Akhirnya IBLIS menang, Nik Aziz menipu, mohon supaya cerita ini dikatakan dusta semata-mata.
Saksi berceramah keliling kampung, sanggup bersumpah dan pernah bersumpah menjunjung Quran bahawa ceritanya benar dan sanggup berhadapan dengan saman kiranya ianya fitnah.
Saksi amat kecewa kerana Nik Aziz kekalkan suami orang itu yang kebetulannya adalah Adun Selising, kekalkan beliau untuk sepenggal lagi menjadi wakil rakyat Pas.
Kini angin bertiup kencang, PRU13 nanti, Nik Aziz bakal kekalkan beliau lagi sekali demi tiada tokoh lain yang layak berdasarkan label "Dr" yang dibawa oleh wakil rakyat tersebut. Kononnya calon lain tidak setinggi mana kelayakan pengajian untuk ganti tempat beliau.
 

2 comments:

 1. Tingkatkan IMAN.
  IMAN tidak boleh diwarisi.

  Anak Umar Al Khattab pernah ditangkap kerana berzina. Ini anak Khalifah umat Islam. Umar Al Khattab memberitahu " Disebabkan ini adalah anakku sendiri, aku hukum dia dua kali lipat hukuman sebatan"

  Sesiapa sahaja boleh tersesat jika tiada hidayah dari Allah SWT.

  Tidak kira Parti BN atau Parti PAS.

  ReplyDelete
 2. Saya pak Dadang surejo,Mengucapkan terima kasih banyak
  atas bantuan Aki dalam urusan togel,4D Langsung yang
  pernah di berikan kepada saya,sekarang utang-utang saya
  semua uda lunas,sekarang sudah saya bangun usaha sendiri
  dulu berlilitkan utang sekarang.Alhamdulila sudah lunas
  berkat bantuan MBAH SEWON dengan bermodalkan Rp.300
  Untuk pendaptaran,Bagi yang ingin bernasib seperti saya
  silahkan Telpon langsung MBAH SEWON di nomor beliau
  0823-4542-8118.saya juga ingin berterimakasih
  kepada yang punya ROUM


  ReplyDelete

Member BSK