Jumlah Pengunjung

Sunday 23 December 2012

KENAPA KOR MING TERDESAK BERANI UGUT YB HAMIDAH !!!


Diketahui ramai DAP dengan sikap gengster,chauvanis,ultrakiasu  akan membuat apa saja demi menutup kerja jahat mereka. 

Terkini  Nga Kor Ming sanggup membuat ugutan terhadap Adun Sungai Rapat . Kenapa beliau mengugut agar jangan didedahkan isu habuan tanah? Takut? Tertekan?


Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sungai Rapat, Datuk Hamidah Osman mendakwa menerima ugutan daripada Setiausaha DAP negeri, Nga Kor Ming dipercayai mempunyai kaitan dengan pendedahan isu habuan tanah bernilai RM30 juta di Kelantan.
 
Hamidah yang juga Pengerusi Jawatankuasa Industri, Pelaburan, Pembangunan Usahawan, Pelancongan, Kebajikan dan Hal Ehwal Wanita negeri mendedahkan perkara itu ketika menggulung usul Bajet 2013 pada sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak hari ini.

Dalam satu sidang akhbar selepas itu, Hamidah memberitahu, kejadian tersebut berlaku semalam ketika beliau berada dalam dewan makan Bangunan Setiausaha Kerajaan Negeri (SUK) Perak iaitu tempat berlangsungnya sidang DUN.

"Ketika saya di dewan makan, Kor Ming datang ke meja saya sambil menunjukkan jari-jarinya dan berkata: you reveal, watch out. I will go after you (kamu dedahkan, jaga-jaga. Saya akan cari kamu)

No comments:

Post a Comment

Member BSK