Jumlah Pengunjung

Sunday, 23 December 2012

PAS ARAH PEMIMPIN LACURKAN ISTERI UNTUK BUKTIKAN KESETIAAN PADA PARTI !!!Baru beberapa bulan menyertai PAS,Bekas Pengarah JSJ Bukit Aman berasa menyesal. Penyesalan beliau kerana dipaksa melakukan bia'ah talak tiga untuk menjadi calon PRU13.

Sebelum ini PAS Larut membantah kerana Fauzi Shaari baru saja menyertai PAS,kemudian tak sampai 2 bulan namanya sudah tersenarai untuk menjadi calon parlimen PRU13 nanti.Nah sekarang PAS Larut YDP dan Ketua Pemudanya boleh lah melacurkan isteri untuk mengambil tempat Fauzi..


Kalau saya tahu begini keadaan PAS taubat saya tidak akan menyertainya. Masuk PAS umpama masuk parti DAP. Belum apa-apa saya disuruh bersumpah baiah cerai isteri talak 3 jika saya tinggalkan PAS"


Kita semua tahu Nik Aziz dan Hj Hadi pernah menafikan mengenai kewujudan sumpah bia'ah talak tiga ini

Kenyataan Nik Aziz Nik Mat November 2009,
Menteri besar Kelantan berkata isu itu (Baiah Cerai Talak 3) sengaja ditimbulkan oleh pihak tertentu di kalangan orang Islam sendiri yang dengki terhadap perjuangan PAS yang mula diterima oleh masyarakat umum. 
“Sebenarnya PAS ini telah didengki oleh orang Islam sendiri, oleh kerana parti ini berkembang akhir-akhir ini maka golongan sekular ini berusaha juga dan mencari juga jalan yang boleh menggugat kedudukan PAS. 
“Di Kelantan, isu bai’ah ini tak timbul langsung,” katanya kepada pemberita di Kota Bharu hari ini, mengulas isu yang ditimbulkan oleh anggota parlimen Shah Alam, Khalid Samad baru-baru ini.
Kenyataan Presiden PAS Abdul Hadi Awang,
“Tak payah (siasatan), tidak ada (bai’ah), benda tu tidak ada, ia sudah selesai, sudah habis,” jawabnya ringkas ketika ditanya pemberita di lobi Parlimen. 
Abdul Hadi berkata, perkara itu hanya dibangkitkan oleh media dan bukannya anggota PAS.
Benarlah sepertimana blog Pisau pernah dedahkan bahawa memang wujud skim bohsiakan isteri jika mahu menjadi calon PAS .
Sebenarnya apalah sangat dengan bia'ah talak tiga tu.. Allah,agama dan quran dilacur dan dipolitikan apalah sangat dengan isteri sendiri...
 
 

No comments:

Post a Comment

Member BSK