Jumlah Pengunjung

Wednesday, 14 August 2013

CINA BANGSAT MAKIN NI MAKIN BESAR KEPALA ???Ini adalah kenderaan rasmi Ketua Menteri Pulau Pinang yang diletakkan secara haram di Cambell Street, kawasan yang diwartakan sebagai larangan paking dan akan dikenakan tindakan mengunci tayar kenderaan.

Namun sebagai seorang Ketua Menteri, wajarkah kenderaan beliau diletakkan di tempat larangan paking? Adakah beliau kebal dengan undang-undang? Parking macam samseng. Kalau Ketua Menteri pun langgar undang-undang macam mana rakyat hendak hormat undang undang.


Inilah yang berlaku jika DAP dapat kuasa. Mereka akan tunjuk mereka 'raja'. Itupun orang Melayu PKR dan PAS tak faham-faham lagi? Rela diinjak untuk dapat cebisan kuasa simpati DAP?

Apa jadi pada 'telur' PAS di Selangor yang sepatutnya jadi MB? Mengapa akur pada DAP yang mahukan PKR jadi MB Selangor? Mengapa PAS tiada Exco di Pulau Pinang jajahan DAP?

Mana pergi PKR yang dijanjikan bulan dan bintang oleh DAP? Haa ini baru satu bukti tunjuk DAP besar kepala. Nak tunggu mereka betul-betul tindas melayu baru nak sedar?


SUMBER

No comments:

Post a Comment

Member BSK