Jumlah Pengunjung

Monday, 28 January 2013

Cina DAP Bakar Mayat William Yau Zhen Zhing !!!Ramai yg kecewa dengan sikap Kit Siang. Ini bukan satu politik matang yang wajar diketengahkan. Isu kematian kanak-kanak malang, William Yau Zhen Zhing mahu dipolitikkan oleh Kit Siang. Anda lihat apa yang Kit Siang kata di ruang Twitter. Bangsat sungguh Kit Siang. 

Cerita tragis kanak-kanak malang ini tak seharusnya dipolitikkan. Masih mahu menyalahkan UMNO. Apakah jenis manusia cina bangsat ni. Asyik nak berpolitik memanjang. Begitu jugak kes tiga sekeluarga ditemui mati membunuh diri di rumah mereka di Kampung Jawa, Pengerang dekat Kota Tinggi, di Johor Bahru tempohari mengatakan UMNO yang salah (SINI). Adeehh!! Lu ada akai ka?

Khairy Jamaluddin telah membidas Lim Kit Siang di facebooknya dengan berkata:

"Insiden tragis ini pun nak dikaitkan dengan politik. What kind of leader is this? Daripada kita kerjasama menjaga keselamatan kanak-kanak, ada yang tak melepas peluang untuk berpolitik. Show some class, please!"

Ramai yg mula rasa Kit Siang ni dah nyanyok. Lagi bahalul! Itu pun ada Melayu jadi pencacai DAP ni jugak. Bodohnya Melayu tu!!!!


No comments:

Post a Comment

Member BSK