Jumlah Pengunjung

Friday, 25 January 2013

HEE..HEE..HEE.. ANWAR IBRAHIM !!!KEBODOHAN ANWAR IBRAHIM mantan Timbalan Perdana Menteri Malaysia  ialah apabila mengeluarkan kenyataan dari sumber jalanan. Anwar Ibrahim menyerlahkan sifat sebenarnya, seorang yang ganas dan rakus, sesuai dengan makna perkataan Anwar; seorang yang terburu-buru, nak cepat sahaja, kemarahan yang melampau,  kerakusan dan keterlanjuran, itulah antara ketibaan makna nama dia menurut seorang ahli sufi muda di negara kita.

RCI di Sabah, Anwar pula menuduh kononnya di Selangor juga wujud pemberian IC atas alasan mengapa pengundi di Selangor bertambah. Anwar nak respon SPRM, tak perlu SPRM budak sekolah pun boleh jawab! Inilah kebodohan yang melampau. 

Apakah rakyat Selangor yang baru berumur 21 tahun tidak pergi mengundi? Adakah ahli-ahli DAP dan PKR yang berumur 21 tahun tidak dikempenken pergi mengundi? Bukankah statistik SPRM tahun 2012 menunjukkan DAP paling banyak mendaftar pengundi diikuti UMNO, PAS dan paaaaaaling terperosok PKR! Kenapalah Anwar Ibrahim menjelang umurnya yang ke-65 tahun semakin kurang menyengat mindanya?

Di Sabah, Anwar Ibrahim mula merosakkan USNO apabila dia datang ke Sabah pada tahun 1986 sebagai Ketua Pemuda UMNO ketika itu. Hampir 10 tahun kemudian, Anwar datang semula ke Sabah dengan Modus untuk menjatuhkan Kerajaan PBS secara membeli Lajim dan kawan-kawan Lajim. Lajim yang ketika itu hanyalah bekas pekerja Disko dan Tukang Pukul berjaya mendapat sejumlah tidak kurang RM3 Juta dari Anwar dengan syarat tinggalkan kerajaan PBS.

Kemudian Anwar membeli semua Ketua-Ketua Bahagian ketika percaturan dia melawan Tun Ghafar Baba. Bagaimana Tun Ghafar hendak menang apabila Anwar melalui orang-orangnya memasukkan wang dalam sampul ke dalam semua bilik-bilik hotel perwakilan UMNO. Bagaimana Ketua-Ketua Bahagian di Sabah tidak kelabu apabila Anwar yang kebetulan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan mengedarkan Lot-Lot Saham kepada semua Ketua-Ketua Bahagian, Timbalan, Ketua-Ketua Pemuda dan Wanita, di mana Lot-Lot Saham itu bawa sahaja ke Bank Bumiputera dan tukarkan kepada Wang Ringgit.

Anwar turut terlibat memberi bajet, menambah pengundi dan mempermudahkan pendatang di Sabah. Kalau tidak, bagaimana Badrul Amin yang dilahirkan di Indonesia itu boleh bla bla bla, kamu cari sendirilah.

Ini semua kerja Anwar, merosakkan UMNO, merosakkan Bank Bumiputera tapi menguntungkan Hong Leong Bank, merosakkan Integriti Negara. Nasib baiklah Tun Dr. Mahathir bijak dengan perbuatan Anwar di belakang tabir.

Seorang Pengawal Peribadi Anwar semasa Anwar menjadi TPM berkata kepada kami, katanya, "antara 8.00pagi hingga 5.00petang memanglah kami menjaga dan mengawal Anwar sebagai Timbalan Perdana Menteri di aman sahaja. Tetapi selepas pukul 5.00 petang, " Anwar akan dijemput oleh Taukeh Judi Nallakarupan dengan kereta hitam entah ke mana", "Mereka pergi mana kami tidak tahu, sebab Anwar kata kepada kami cukup sampai di sini sahaja (5.00petang), esok pagi jumpa lagi macam biasa".

Sekarang Anwar sudah rosakkan PAS, Bible Melayu Kitab Kristian sudah mula diedar di sekolah-sekolah di Pulau Pinang, dan PAS langsung tidak boleh berkata-kata walau sepatah pun. Perumpamaannya, Walaupun Hadi Awang berkahwin 2 dan 3, namun batangnya layu tak mampu nak menegak-negak lagi, gara-gara takutnya berkata tidak kepada Lim Guan Eng!No comments:

Post a Comment

Member BSK