Jumlah Pengunjung

Tuesday, 29 January 2013

PAS sesatkan Ahli "Berimamkan Radio " !!!Seorang bekas penyokong tegar Pas yang terlalu taksub dengan Amanat Haji Hadi, mendedahkan bagaimana dia mendirikan solat Jumaat ‘berimamkan’ siaran langsung solat Jumaat menerusi saluran radio kerana menganggap imam di kampungnya kafir.
Menurut Aziz Jusoh, 53, dari Kampung Gong Guchil dekat sini, selepas menyedari tindakannya itu bertentangan dengan ajaran Islam, dia terus bertaubat dan nekad meninggalkan Amanat Haji Hadi yang dikeluarkan oleh Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang kerana mendapati ia merosakkan akidah.
Katanya, sebagai pengikut parti yang ilmu agama cetek, tindakan memulaukan imam atau orang UMNO dan mengkafirkan mereka dianggap halal serta jihad dalam memperjuangkan Islam bersama Pas.
“Setiap kali Jumaat, sebuah radio pasti berada di hadapan saya yang siap sedia untuk menunaikan solat dua rakaat. Saya akan mendengar khutbah dan berimamkan suara yang berkumandang.

2 comments:

  1. Derma RM1 tanpa keluarkan duit bantu WWF Pemuliharaan alam
    Jom kita ramai-ramai membantu menyelamatkan alam semulajadi dan mengurangkan pelepasan gas rumah hijau. Organisasi malaysia bergabung dengan WWF Antarabangsa untuk memulihara alam semulajadi di malaysia. Terlalu banyak hutan-hutan dimusnahkan dan haiwan-haiwan hilang tempat tinggal, begitu juga dengan hidupan marin batu karang semakin hari semakin berkurangan. Mereka inilah yang berkerja keras memulihara, memulihkan dan melindungi dari kepupusan dan kemusnahan.READ MORE

    ReplyDelete
  2. Sekarang ada banyak orang gila dari gila-gila.Kalau gila-gila boleh pakai lagi,tapi kalau gila....jawabnya tunggu le bila masa nak bawa ke Tanjung Rambutan.Susah kita nak tengok org.yang gila tapi nampak normal.

    ReplyDelete

Member BSK