Jumlah Pengunjung

Tuesday, 29 January 2013

TERIMA KASIH NURUL IZZAH !!! KRISTIAN BERJAYA KERANA ANDA...Ada maklumat yang sampai ke telinga kawan aku menceritakan tentang terdapatnya penganjuran kelas-kelas tuisyen yang dianjurkan oleh pihak gereja dan turut melibatkan pelajar-pelajar Melayu Islam.Sejauh mana kesahihan maklumat ini tidak dapat dipastikan namun gambar diatas menceritakan segalanya.

Kawan aku sendiri kurang pasti apa sebenarnya yang berlaku mungkin hasil dari keberanian YB Nurul Izzah menyatakan orang Melayu Islam bebas memilih agama masing-masing. 

Muslimah-mulimah yang termakan kata itu kini berani berkumpul di dalam gereja mendengar ceramah.

Terdapat sumber mengatakan perkara ini berlaku di Ipoh, Sabah, Selangor dan pelbagai lagi spekulasi. Wallahualam .Tapi yang pasti, benda ini mungkin berlaku di mana-mana sahaja. 

Hasil kedengkelan, serta didikan pembangkang yang membenarkan perkara-perkara seperti ini berlaku.

Moga pihak berkuasa dapat segera menyelesaikan masalah ini sepantas yang mungkin.


(SUMBER) 1 comment:

  1. apalah,ada otak nak putar belit jer..kalau mcm tu jangan suruh melayu sekolah st' apax2 ataupun sekolah cina mahupun sekolah tamil..takut nanti terikut budaya diorang,bodoh..aku dulu sekolah aliran cina tak pulak diorang ajar agama diorang sebab semua sekolah ada sistem masingx2 malah sekarang sekolah cina ada cikgunya dikalangan ustaz yg mengajar agama,itu baru bertamadun..bukan nk lapor perkara yg tak ada tamadun,pasal benda remeh mcm ni lah musuh mengetahui kelemahan anda..ingatlah,kita hidup bermasyarakat bukan hidup menyakat..sekadar berkongsi..

    ReplyDelete

Member BSK