Followers

L!VE TV WARTA RAKYAT

PESAN RASULLULLAH S.A.W

PESAN RASULLULLAH S.A.W

Jumlah Pengunjung

Sunday, 3 February 2013

Gambar Sekitar Kenduri Rakyat Di MY BEAUTIFUL DAY MALAYSIA DI KAMPUNG CEMPAKA SARI IPOH !!!


Alhamdulillah segala gotong royong untuk persiapan jamuan rakyat pada program ini telah berjalan dengan lancar sekali, para ibu dan bapa tak ketinggalan juga org muda bersama2 memasak untuk jamuan tghr. Ternyata sikap begini memang sudah menjadi lumrah kehidupan masyarakat malaysia tidak kira apa kaum sekali pon. Dari awal pagi kelihatan Tok Sidang KG Cempaka Sari memang begitu sibuk untuk mengatur segala persiapan. Apa yg aku lihat sebentar tadi memang masakan cukup enak, perut pon dah lapor sangat ni..  hehe

kelihatan semua pengunjung tidak sabar menunggu jamuan di sediakan dan menantikan hadiah untuk pemenang setiap pertandinagn. Di bawah aku lampirkan gambar2 yang menarik sekitar gotong royong sebentar tadi...
























No comments:

Post a Comment

Lu orang minat cerita ni jugak tak ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...