Jumlah Pengunjung

Tuesday, 30 July 2013

SOKONGAN BUDAK HARAM JADAH !!!




Kalau ikut cakap budak syiah ni.., filem The New Village tu tak rasis.. Kata dia lagi.., komunis pun memperjuangkan kemerdekaan dari British..


Sebab tu lah mamat syiah ni beria-ia benar nak tengok filem terbaru hasil karya puak-puak kiasu pemakan babi di Tanah Melayu ni.. Tak tahulah sebab apa dia nak sangat tengok kann.., maybe dia pun nak jadi komunis kot agaknya..

Ye lah.., apa bezanya syiah tu dengan komunis beb.. Dua-dua memang hampeh lagi menyusahkan!! Dan lagi satu persamaan diantara Syiah dan Komunis ialah.., dua-dua fahaman gampang tu lah yang diminati oleh Mat Sabu..

Sapa Mat Sabu tu ye?? Bukan Mat Sabu tu Timbalan Presiden Parti Islam Se-Malaysia yang mengaku boleh bawa ahli ke syurga tu ke??? Errr..., Khalid Ismath tu pun penyokong Pas jugak kannn..? 

So maknanya...., bila Komunis campur dengan Syiah..., hasilnya ialah Pas memang bangang!!! Tidak syak lagi!!!! Hahahahahaha..




No comments:

Post a comment

Member BSK