Jumlah Pengunjung

Tuesday, 22 January 2013

Arahan terbaru dari Anwar Ibrahem !!!Strategi terkini yang dilakukan oleh Ketua Umum Anwar Ibrahim adalah arahkan Angkatan Muda Keadilan (AMK) buat risalah mengenai Anwar Ibrahim sedang berzina dengan cina Dol kemudian bakar dan tuduh Umno yang lakukannya. Sudah pasti rakyat akan mengecam tindakan Umno tetapi yang sebenarnya merekalah yang melakukannya sendiri.

Strategi sebegini tidak boleh didapati dimana-mana negara termasuk dinegara yang sedang bergolak, kerana hanya terdapat diMalaysia sahaja.

Azmizam bersama beberapa orang anggota AMK bertindak membakar penerbitan berkenaan di hadapan ibu pejabat PKR di Petaling Jaya hari ini.

Menurut Ketua AMK Selangor, Azmizam Zamanhuri berkata, risalah dan buku yang dicetak tanpa nama penerbit itu dikesan diedarkan ke rumah di kawasan Taman Sri Andalas, Klang.

Azmizam berkata, AMK akan membuat laporan polis dan mengharap agar satu siasatan akan dibuat berhubung perkara tersebut.

"Kita akan buat laporan polis dan harap mereka akan siasat. Kita rasa ini baru fasa pertama dan saya percaya buku dan risalah ini akan diedar ke kawasan lain," katanya.
No comments:

Post a Comment

Member BSK