Jumlah Pengunjung

Wednesday, 30 January 2013

Blogger Pakatan Kena Tangkap Khalwat Bersama Isteri Orang ??? Fuuiiiyooo.......

Perh... Dasyat... Memang Dasyat...  mana tumpahnya kuah kalau tidak ke Nasi...  Blogger pakatan pon dah ikut perangai pemimpin ke ni ?  Yang HARAM korang HALALkan...  tu la pasalnya...  banyak sangat fitnah kerajaan...  kan dah kantoi...

Klu ini bukan cerita benar aku harap Blogger "ANAK DERHAKA " ni silalah nafikan dalm masa 24jam..  takut klu lambat nnti cerita ni merebak teruk...  Apa2 pon ALLAH itu MAHA ADIL... nak dekat pilihanraya ni ALLAH dah tunjuk kebenaran...  Eh...  aku berkata ni mcm cerita ni cerita benar la pulak...  Tapi... masakan "TIADA ANGIN POKOK BOLEH BERGOYANG..."  mungkin ada beruk goyang kt atas tu kot...  hehe..  aku tak nak cerita panjang... hanya rakyat je yg mampu menilainya...  apa2 pon BLOGGER ANAK DERHAKA  ni nafikan lah jika cerita ini tidak benar...

hehe...
mcm muka kaki ganja jer...  hehe...


JANGAN SAMAN AKU ... AKU TAK ADA DUIT NAK BAYOR .... CUMA AKU NASIHATKAN .... BUATLAH PENAFIAN.

ATAU PUN BERILAH ALASAN YANG SESUAI

ASALKAN JANGAN CARI ALASAN
"SUKA SAMA SUKA"
TAK BOLEH SEBABNYA ... "BINI ORANG"
ATAU PUN
"NAK BERI BIMBINGAN KAUNSELING"

KALAU BENAR ...
"ALLAH BAYAR CASH DI ATAS APA YANG ANDA PAPARKAN SELAMA INI"

Aku nasihatkan diri aku dan juga Rakan2 yang lain .... JANGANLAH TERJADI SEMACAM INI 
(jika benar-benar berlaku)

WALLAHHU 'ALAM



3 comments:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...



    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...



    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...



    Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  2. Blog Tuan sudah pun dipautkan..Harap dapat pautkan blog TGP di blog Tuan..

    ReplyDelete

Member BSK