Jumlah Pengunjung

Wednesday, 27 February 2013

Tubuh Gadis Ini Di Ratah Pemimpin Pakatan !!!


Rakyat sepatutnya sudah boleh membuat kesimpulan bahawa segala janji dan polisi yang terdapat dalam Buku Minifesto Pakatan Rakyat bukan merupakan satu perjanjian politik yang mesti ditunaikan...Minifesto itu adalah gula-gula untuk menipu rakyat pada PRU 13 nanti.

Pakatan Rakyat tidak berani untuk berjanji kerana mereka sudah tahu..mereka tidak mampu untuk melaksanakannya...hanya sekadar berminifesto agar rakyat terus diperdaya oleh pemimpin Pakatan Rakyat yang MUNAFIQ.
Kita rakyat, jangan jadi bodoh sama macam mereka. Niatnya tu jelas sangat dah, bukan nak melaksanakan sangat pun tapi lebih kepada nak memancing undi sahaja.


Oleh itu , rakyat Malaysia diminta supaya jangan terpengaruh dengan segala dasar, polisi, manifesto dan janji Pakatan Rakyat dalam PRU 13 akan datang kerana kesemuanya hanyalah PEMBOHONGAN semata-mata.

Pakatan Rakyat sudah kecundang sebelum PRU 13 dan tidak boleh sesekali dipercayai atau di beri Undi!
Hanya parti Barisan Nasional yang berpegang "Janji Di Tepati" dengan penuh tanggungjawab dan berani melaungkan kepada rakyat.


(SUMBER)

1 comment:

 1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


  Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


  Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


  Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


  SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
  Baca selanjutnya...

  ReplyDelete

Member BSK