Jumlah Pengunjung

Saturday 23 February 2013

100 Ahli PAS Berdoa Agar Nik Aziz Jadi BABI !!!Disebabkan keceluparan mulut Si Nik Aziz tu la yang menjadi diantara punca diorang ni bertindak untuk keluar dari Parti Angguk Saja tu.

Mana tidaknya. Dah habis semua orang yang dapat BR1M semuanya diibaratkan sebagai 'Haiwan' dek Nik Aziz tu, siapa yang tahan beb.

Si Nik Aziz tu lupa yang ada dikalangan ahli PAS juga turut menjadi penerima Bantuan Rakyat 1Malaysia sebelum ini. Takkan diorang pun Haiwan jugak kot?

Jadi, tahniah SH ucapkan kepada mereka - mereka ni kerana sedar bahawa PAS bukan la parti yang benar - benar nak memperjuangkan Islam. Sebaliknya PAS hanyalah parti Politik yang berjuang demi kepentingan individu. Bukannya diorang nak berjuang untuk rakyat!!!
JERANTUT: Seramai 100 ahli PAS dari beberapa buah cawangan sekitar kawasan Dewan Undangan Negeri Tahan di sini bertindak keluar parti itu semalam.

    
Jurucakap kumpulan itu, Mohamad Rosdi Hussin berkata mereka mengambil tindakan sedemikian setelah mendapati perjuangan PAS kini jauh tersasar daripada perjuangan asal selain pemimpinnya gagal menunaikan janji sebagaimana yang dibuat ketika mereka dipelawa menyertai parti itu.
    
"Tindakan kami keluar PAS bukan atas desakan sesiapa, tetapi atas kesedaran sendiri dan memikirkan bahawa PAS tidak memberi apa-apa pembelaan kepada kami," katanya.
    
Menurutnya ada lagi di kalangan ahli PAS dijangka bertindak keluar daripada parti itu dalam masa terdekat.
    
Mohamad Rosdi berkata kesemua mereka bagaimanapun tidak akan menyertai parti politik lain sebaliknya menjadi ahli Kelab Warisan Anak Tembeling (Kawat), sebuah pertubuhan bukan kerajaan yang memperjuangkan kebajikan penduduk terutama di Hulu Tembeling. seterusnya...

(SUMBER)

No comments:

Post a Comment

Member BSK