Jumlah Pengunjung

Sunday, 3 February 2013

Dr.Asri Ludah Perjuangan Nik Aziz !!!Di bawah adalah komen Ustaz Dr Asri mengenai lawatan DS Najib ke Gaza, Palestin baru-baru ini... 

Selalunya Ustaz Dr Asri ni lebih gemar mengkritik kerajaan tetapi kali ini berbeza pula..Ustaz Dr Asri telah memuji lawatan yang dilakukan oleh DS Najib ke Palestin..

Ustaz Dr Asri menyatakan... 
 "..tanpa boleh dinafikan bahawa sepanjang saya berada di Gaza, pemimpin dan rakyat Gaza melahirkan rasa bangga dan berterima kasih dengan lawatan PM Malaysia..ia memberi kesan yang positif untuk mereka.."


Dan sudah semestinya puak-puak pembangkang terutamanya pemimpin PAS yang sebelum ini sering mencemuh dan mengkritik lawatan DS Najib ke Gaza tidak akan senang duduk dengan komen positif yang diberikan oleh Ustaz Dr Asri ini...

EP berasa bangga dengan kesungguhan yang diperlihatkan oleh DS Najib dalam usaha untuk membantu umat Islam di Palestin kerana ini jelas menunjukkan bahawa kerajaan di bawah pimpinan DS Najib bukan hanya sekadar bercakap tetapi melaksanakan apa yang dikatakan. Bukan macam pakatan haram..cakap tak serupa bikin...No comments:

Post a comment

Member BSK