Jumlah Pengunjung

Saturday, 27 October 2012

SALMAN NAK JADI SALMAN KHAN !!! kui..kui..kui...

Budak nizar ni amat marah bila fitnahnya keatas Menteri Besar Perak berkenaan dengan rumah perak yang telah berjaya dicantas oleh blogger pro kebenaran iaitu PCT dan Bicara Perjuangan. Dalam fitnahnya yang berbentuk provokasi dan sekaligus telah dijawab dengan fakta bahawa rumah perak di batu feringghi itu sebenarnya tidak dijual, telah membuatkan salman cuba mengalihkan perhatian dengan meminta campurtangan polis dengan mendakwa maklumat tersebut di bawah akta osa.

Terbuktilah si salman ini sebenarnya tidak mahu rakyat mengetahui akan perkara yang sebenar dan cuba menggunakan undang undang untuk menekan sesiapa sahaja yang membawa kebenaran. Tindakan si salman ini juga dilihat sebagai tindakan yang terdesak untuk cover kebodohannya yang cuba meraih populariti dan mungkin mahu menjadi calon untuk pakatan pembangkang pada pru yang akan datang.

Harapan dia ialah serangannya terhadap Menteri Besar Perak yang bertali arus itu akan menaikkan sedikit milage nya sebagai calon. Macamana lah budak mental ni boleh terfikir nak jadi calon. Aku harap pas tak ambil dia ni sebagai calon. Tahap mental dia ni sama macam mental si nizar meroyan yang menyalak tak tentu pasal yang mengejar populariti.

Baca bawah ni bukti salman dah panik...

http://perakitedaily.blogspot.com/2012/10/pas-perak-gesa-siasat-blogger-dedah.html

Aku pun hairan dengan puak mental ni. Sekejap tak percaya pada polis tapi sekejap mengadu pada polis. Kadang kadang macam pondan pun ada bila asyik nak mengadu je. Sikit sikit mengadu. Mungkin sikap yang suka mengadu tu lah yang Anwar rasa teruja ngan budak ni kot. Yang hairannya kalau kita baca balik blog PCT tu takde pula dokumen perjanjian yang diletakkan. Yang ada hanyalah jawapan kepada soalan bodoh si salman tu. si salman ni nak apa sebenarnya? Bila dia tanya soalan dan beejaya dijawab dengan berfakta, tapi dia pula mengadu pada polis atas alasan dibawah osa pulak.

Engko betul betul bebal la salman. Engko nak menipu rakyat dengan otak bebal engko tu ke? Engko ingat rakyat bodoh ke sampai boleh terpedaya dengan game politik bodoh engko tu.

Aku nak tanya engko satu perkara, soalan engko yang berbentuk fitnah tu dah terjawab ke atau tidak?

Engko tak puas hati dengan jawapan tu ke atau engko tak puas hati pasal soalan bodoh engko tu dapat dijawab?

Baca jawapan kepada soalan fitnah salman...

http://perakct.blogspot.com/2012/10/fitnah-pas-isu-rumah-perak-di-batu.html





No comments:

Post a comment

Member BSK