Followers

L!VE TV WARTA RAKYAT

PESAN RASULLULLAH S.A.W

PESAN RASULLULLAH S.A.W

Jumlah Pengunjung

Saturday, 29 December 2012

GEMPAR... GAMBAR-GAMBAR MAYA KARIN HAMPIR DI ROGOL TERBONGKAR !!!



Cisss!!! Jantan mana yang berani peluk dan cuba cium awek pujaan hati gua ni hah?? Memang nak kena jantan kabaret tu kann...

Tapi nasib baik jantan tu duduk jauh.., kalau dekat memang gua dah tumbuk beb.. Gua pun tak berani nak peluk cium Maya Karin tu sepanjang kitaorang couple.., ni baru jumpa sekali, dah berani buat benda-benda kurang sopan pada Maya yee...

Nasib baik Maya dah jelaskan pada gua bahawa jantan yang peluk dan hampir cium dia tu hanya kenalan biasa.., kalau tak confirm chenta gua akan beralih arah pada Nora Danish beb..

Yang sebenarnya.., jantan yang dimaksudkan tu adalah seekor anak Orang Utan di sebuah Pusat Pemuliharaan Haiwan.. Kebetulan pulak Maya jadi sukarelawan kat situ dan bertugas untuk jaga haiwan tersebut.. So tak perlu lah gua jeles terlampau kann...



Dan Maya bagitau kat gua bahawa dia sekarang ni memang sedang sibuk dengan kerja-kerja lakonan serta kemasyarakatan.. Pasal tu lah kurang sikit berita dia didada akhbar..

Apapun.., all the best buat Maya Karin walau dimana pun beliau berada.. Gua tetap support beliau selamanya.. Peace!!


No comments:

Post a Comment

Lu orang minat cerita ni jugak tak ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...