Jumlah Pengunjung

Friday, 28 December 2012

WARDINA GELAKKAN USTAZ AZHAR IDRUS !!!


Gua yakin.., pengakuan berani Wardina ni pasti buat Azhar Idrus termalu sendiri.. Tak tahulah sama ada Wardina sindir sesapa.., tapi gua respek pada pendirian dia..

Ternyata Wardina tak macam Azhar Idrus yang hanya tau melalak suruh orang boikot McD masa ceramah, tapi cakap tak serupa bikin bila kantoi melepak di restoran tu..

Dan bila kantoi gambar dia dirakam.., ada hati pulak nak konar sana sini untuk selamatkan diri.. Malu beb.., kan senang kalau mengaku je kesalahan yang dia buat..

Tengok macam Wardina.., tak payah kecoh-kecoh pun kalau nak boikot sesuatu benda.. Yang penting.., niat tu kena ikhlas beb..

Menurut Wardina, dia dah 2 tahun tak makan McD.. Bukan takat tak makan je tau.., pijak premis tu pun Wardina tak hingin..

Kata Wardina Safiyyah dalam Facebooknya,

"Entahlah.. tapi saya memang dah dua tahun tak jejak dan makan Mc'D. Tak de apa pun hilang dan kurang dalam hidup ni. :) Tak rugi apa pun. (Ni personal choice yang suka makan jangan marah-marah saya ok) Yes I CAN live without eating McD :) I LIVE healthier too actually. Amna dengan Azra pun tak nak jejak kaki...

Teringat kata Sheikh Hamza Yusof, makanan segera yang dicipta untuk MENGAUT KEUNTUNGAN merosakkan manusia. Kaya dengan garam, lemak, pewarna dan gula disediakan TANPA kasih sayang cuma mahu WANG, WANG , WANG.. Inilah salah satu punca manusia makin 'keras' hatinya. Penuh dengan dengki, busuk hati dan sebagainya. Makanan mereka tidak segar dan berkhasiat."

Nampaknya Azhar Idrus kena belajar dari Wardina pasal kaedah memboikot yang betul dan berdisplin...

Persoalannya.., kalau buat salah pun tak mau mengaku.., sanggup ke Azhar Idrus nak belajar dari orang lain?

Inilah masalahnya kalau ada cerdik pandai agama yang rasa dirinya saja yang sentiasa betul beb.. Huhuhuhu...

No comments:

Post a comment

Member BSK